print

Novogodišnja čestitka direktora Porezne uprave FBiH zaposlenicima Porezne uprave FBiH

Objavljeno:29.12.2021

Poštovani i dragi zaposlenici, 

Ovom prilikom želim Vam se zahvaliti na svom radu i trudu koji ste tokom ove teške godine uložili u obavljanju Vaših radnih zadataka.

Zahvaljujući tome i svim našim zajedničkim zalaganjima, 2021. godinu zapisat ćemo kao godinu u kojoj smo do sada ostvarili rekordnu naplatu javnih prihoda u iznosu od preko 5,5 milijardi KM.

S obzirom da je kriza ostavila snažne posljedice na ekonomiju naše zemlje i da smo se u prethodnom periodu suočavali sa različitim izazovima, rezultati koje smo postigli daju nam za pravo da budemo ponosni i svjesni da smo odgovorno i vrijedno radili na doprinosu razvoja naše zemlje.  

Zbog ostvarenih rezultata svima Vam pojedinačno upućujem posebnu zahvalnost i čestitke!

U narednoj 2022. godini Vama i Vašim porodicama želim dobro zdravlje, sreću, radost, uspjeh i puno profesionalnog i osobnog zadovoljstva.

S uvjerenjem da ćemo u godini koja nam dolazi prevazići mnoga iskušenja s kojima smo suočeni, te da će to biti godina našeg daljeg razvoja i napretka, pozivam Vas da zajedno ostanemo na putu izgradnje pravedne, racionalne, efikasne i transparentne Porezne uprave i na tom putu upućujem Vam najljepše želje.

 

Direktor Porezne uprave Federacije BiH 

Mr.sci. Šerif Isović